Veel gestelde vragen

Hieronder vindt u een overzicht van de meest gestelde vragen aan ons. Staat uw vraag er niet bij, schroom dan niet ons even te benaderen. Dat kan op het volgende mailadres: info@messiah-de-musical.nl 


Vraag 1.  Wij hebben als kerk geen geluidsinstallatie, is dat een probleem?

Antwoord: El Shaddai beschikt over een eigen geluid- en lichtinstallatie. Deze bouwen wij bij u in de kerk op. U hoeft hier zelf geen bijdrage aan te leveren, alleen voldoende ruimte (ca. 14 x 8 m). Wij hebben wel krachtstroom nodig. Heeft u hier vragen over kunt u contact met ons opnemen. Uiteraard zorgen we er voor dat alles veilig en ordentelijk verloopt en gaat ons technisch team vooraf even kijken om verrassingen te voorkomen. Alles gaat in goed overleg met u.

 

Vraag 2.  Wat kost een kaartje voor het concert?

Antwoord: De tickets kosten €12,50 per stuk in de online voorverkoop en €15,00 aan de deur van de kerk. Een online ticket wordt gekocht via de site van via de webshop van El Shaddai. Aan de deur worden alleen nog kaarten verkocht wanneer het concert in de voorverkoop niet uitverkocht is. Vroegtijdig kopen is dus voordelig en snel. Betaling van online tickets verloopt veilig met iDEAL. Prijsafwijkingen zijn mogelijk, bijvoorbeeld bij een Try-out concert.

 

Vraag 3. Hoe vaak wordt er een concert verzorgd?

Antwoord: We proberen de optredens door het land een beetje af te wisselen qua locatie. Omdat we voor een mooi optreden graag een donkere (kerk)zaal willen hebben, zijn er tijdens zomertijd minder optredens gepland.

 

Vraag 4. Wie zorgt er voor de PR?

Antwoord: Samen met u zullen we zorgen voor de PR bij u in de regio, want wie kent deze omgeving nu beter dan u? Gospelkoor El Shaddai voorziet u van de juiste middelen die u kunt uitdelen onder uw leden en op locaties in de omgeving kunt ophangen of verspreiden. Denk bijvoorbeeld ook aan uw eigen communicatiemiddelen zoals social media, website, nieuwsbrieven en ledenbestand.

 

Vraag 5. Kan ik het koor een keer komen beluisteren zodat ik een goed beeld krijg van de musical?

Wij repeteren elke maandagavond vanaf 20.00 uur in Lopik. In overleg met het bestuur kunt u afspreken wanneer u hier bij aanwezig kunt zijn. U kunt natuurlijk ook komen kijken bij een van onze optredens waarvan u een agenda vindt op de website van ons koor. Om een afspraak te maken voor een bezoek op maandagavond, kunt u dit contactformulier gebruiken of stuur een mailtje naar info@messiah-de-musical.nl .